divendres, 8 d’octubre de 2010

Email a los políticos de Mataró

Copia del email que les he enviado a los políticos del pleno del ayuntamiento de Mataró. Lo que se supone tienen que velar por los derechos de los ciudadanos. Para que luego no digan que sabían nada.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Al 05/09/2010 4:27

Molts dels ciutadans de Mataró que vivim a les zones de La Fornenca, 5 Sènies, Mata estem FARTS de l'ADSL de Telefònica (ara Movistar).

El manteniment es nul, les línies son de fa 30, 40 o més anys, els cable pengen pels arbres,el repetidor que hi ha a les 5 Sènies està fet una merda. NO S'ADONEN QUE ESTEM AL 2010? NO TENIM COBERTURA DIGNA NI PER CABLE TELEFONIC NI PER ANTENA DE TELEFONIA MÒBIL!!!

NO VIVIM EN POBLE PERDUT AL PIRINEU!!! Vivim davant del mar, a 30 km de Barcelona en una ciutat que se suposa moderna on val la pena viure o no?

En el meu cas estic estudiant un postgrau a la UOC (que s'estudia online), intentant desenvolupar un projecte web que acabi en pime (estic ja redactant el pla d'empresa per portar-lo a l'IMPEM) itinc una connexió pròpia d'un pais de l'Àfrica negra. EN AQUEST PAIS SEMPRE HEM DE LLUITAR PER LO OBVI. Aixi és com s'ajuda als emprenedors?????

Després tots s'omplen la boca amb el Tecnocampus, amb les TIC, amb la nova economia basada en el coneixement, bla bla bla. TOT MENTIDA. Aquesta és la realitat de molts mataronins (no només de La Fornenca, 5 Sènies, Can Quirze, també Can Bruguera, La Cornisa, Les Sureres...). Som ciutadans com la resta, QUE PAGUEM ELS MATEIXOS IMPOSTOS. Per exemple a la Fornenca som carrer de l'Ajuntament com la resta de carrers de Mataró.

Aquí hi ha veïns que no poden tenir Internet, altres com el meu cas que vaig a la mateixa velocitat que s'anava fa 10 anys. Els sembla normal que una escola com el Meritxell tingui la connexio ridícula que té? Com es pot permetre que hi hagi ciutadans que vagin a 6, 10, 20 o 30 megas i altres no anem ni a 0,5 megas.


Clar i català N'ESTEM FINS ELS COLLONS!!!


Els recordo que a partit del 2011 l'ADSL d'1 mega serà DRET BASIC UNIVERSAL i vostés han de vetllar pels drets DE TOTS ELS CIUTADANS (a sobre 1 mega que avui en dia es RIDICUL).

Faran vostès alguna cosa per nosaltres, que també som ciutadans de Mataró???

Cap comentari:

Publica un comentari